Ellenőrizd itt!

Tőlünk kapod a legjobb ár-érték arányú ajánlatot a vezérműszíj készlet cseréjére!

Tégy egy próbát! A következő oldalon ellenőrizheted, hogy a gépkocsidhoz a gyártó milyen csereintervallumot adott meg. Kattints ide az ellenörzéshez: http://www.mytimingbelt.com/ és kérj ajánlatot most e-mailben! (szerviz4u@gmail.com) 

Aktuális akciónk:

Most teljes körű díjmentes Delphi diagnosztikával!

Amennyiben nem találod gépkocsidat vagy nem szerepel adat a táblázatban, abban az esetben írd meg nekünk az adatokat és mi elküldjük a gyár által megadott csereintervallumot.

Figyelem!

Használt autó vásárlása esetén minden esetben cserélni kell a vezérműszíj készletet! Nem tudható a szervizelési előélet még akkor sem, ha a szervizkönyvben fel van tüntetve! (főleg céges autóknál a szervizek gyakran nem végzik el ezt a munkafolyamatot) Amennyiben szíj szakadás következik be sem az autó eladója sem a gyár nem térít meg semmit a keletkező károkból, ezért nem érdemes kockáztatni egy többszászezres javítást! Vásárlás után mindenképpen javasoljuk a vezérműszíj mielőbbi cseréjét.


Amit a vezérműszíjról tudni kell:

Autóink motorjainak biztonságos működése szempontjából nélkülözhetetlen szerepet tölt be a vezérműszíj. A többi ékszíjtól kialakításában és szerkezetében is különbözik. Jellegzetessége, hogy szakadásakor rendkívül súlyos motorkárosodás következik be, így alapvető fontosságú, hogy a gyári előírás szerinti periódusonként le legyen cserélve. Ezen esetekben a gyártói karbantartási előírásokat figyelembe véve cserélni kell a vezető- és feszítőgörgőket és amennyiben a hajtott egységek között szerepel abban az esetekben a vízpumpát is.

Nagyon fontos tudni, hogy a vezérműszíj és vezetőgörgőinek cserélése szakember ismereteit igényli! A szíjcsere során esetlegesen elmozduló dugattyúk, főtengely vagy a rosszul felhelyezett szíj, vagy a görgők cseréjének hiánya komoly károkat okozhatnak a gépkocsi motorjában! Ne fogjon bele otthon! Mindenképpen szakműhelyben végeztesse a vezérműszíj cseréjét! A csere munkadíja a szakadásból eredő károk összegének a tizedébe sem kerül! A szíj csereperiódusát minden esetben a gyártó határozza meg!

1158 Budapest, Apolló u.64. 1996 óta a javítás szolgálatában.

eXTReMe Tracker